מתכון מעולה לסביצ'ה להגיש עם יין לבן
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> מתכונים >> סביצ'ה
סביצ'ה
המתכון באדיבות יקב טוליפ
מנת סביצ'ה פשוטה ומרשימה ברמה של מסעדה
(כ- 6 מנות ראשונות)
המצרכים:
2 פילטים (כ- 400 גרם) מדג ים לבן כגון דניס, מוסר, לברק וכו'. העיקר הוא לבקש דג טרי ככל האפשר.
2 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות קטנות
1 עגבניה "סחוטה" מהנוזלים וחתוכה לקוביות קטנות
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
2-3 ענפי סלרי חתוכים דק (אפוציונלי)
2 שיני שום כתושות
1 פלפל צ'ילי חתוך לקוביות- לא קצוץ דק
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
מיץ מ 2-3 לימונים
מלח פלפל
 
אופן ההכנה:
מנקים את הדג משומנים ומסירים את העור בעזרת סכין חדה. חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ (לא קטנות במיוחד). מניחים בקערה מכוסה במקרר עד הארוחה.
מכינים "סלט" מהירקות, ומתבלים בהרבה לימון טרי ושמן זית. ניתן להוסיף/לגרוע כיד הדמיון הטוב (אבוקדו, פירות טרופיים כגון אננס ומנגו, עשבי תיבול כגון בזיל או נענע, תבלינים כגון גרגרי כוסברה וכו').
טועמים את הסלט, ומתכנים מליחות וחריפות.
כ 15-30 דקות לפני ההגשה (אבל לא יותר!), מערבבים את קוביות הדג עם "הסלט" ומניחים לדג "להתבשל" מעט עד ההגשה.
מגישים על צלחות אישיות בעזרת "רינג" (ניתן לאלתר בעזרת רצועה של שקף סגור עם מהדק סיכות), או בכוסות מרטיני.
מעטרים עם קצת עשבי תיבול (כגון עירית) ומגישים מיד בליווי קצת לחם או טוסטונים. בפסח אפשר להגיש עם מצות.
מומלץ להגיש סביצ'ה בליווי יין לבן ארומטי כגון ווייט טוליפ.
 

 

 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL