כתבה בנושא יינות רוזה
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> כתבות >> יינות רוזה
יינות רוזה
יינות רוזה הם היינות האדומים הכי לבנים שיש. מצד אחד יש להם את הרעננות והקלילות של יינות לבנים ומצד שני את המורכבות והארומות של יינות אדומים.
יינות רוזה מיוצרים מזני ענבים אדומים, למעשה אפשר לייצר רוזה מכל זן ענבים אדום, איכותו של היין נקבעת על פי איכות הענבים בדיוק כמו ביינות אדומים או לבנים.

את צבעו הנהדר הנע בין ורדרד לאפרסק מקבל היין מהשריה קצרה עם קליפות הענבים, ככל שההשריה תמשך כך יתחזק צבע היין. ההשריה יכולה להמשך בין מספר שעות למספר ימים, על פי החלטת היינן. לאחר מכן יועבר היין למיכלי תסיסה בטמפרטורה של כ- 20 מעלות צלסיוס.  יינות רוזה יכולים לנוע מיינות חצי יבשים, מתקתקים, ועד יבשים לחלוטין.
 
יין רוזה אידאלי לאקלים החם בארץ, מגישים את היין צונן והוא מלווה מצויין למנות אוכל רבות המתאימות למטבח הים תיכוני.
לסיכום, אף על פי שעד לא מזמן יינות רוזה נחשבו ליינות נחותים, היות ובארץ ייצרו יינות פשוטים מאוד ללא שום הקפדה על איכויות הענבים, מצב זה השתנה היום. יקביי בוטיק מובחרים מייצרים יינות רוזה נהדרים והיקבים הגדולים אינם מפגרים אחריהם.

למבחר יינות רוזה באתר הקש כאן
יין רוזה צונן
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL