מתכון לרוטב ג'ק דניאלס וטריאקי
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> מתכונים >> רוטב ג'ק דניאלס וטריאקי

רוטב ג'ק דניאלס וטריאקי

באביב 2009 הייתי במדריד ובאחת המסעדות הוגשו צלעות ברוטב נהדר ששמו היה "ג'ק דניאלס" חזרתי לארץ והתחלתי לחפש את הרוטב באתרי האינטרנט, עשיתי ניסויים ויצא רוטב נהדר שיכול לשמש כתוספת לבשרים על האש או לטבילת שניצלים.

צריך:
ראש שום גדול
כפית שמן זית
1/3 כוס מים
1 כוס מיץ אננס
1/4 כוס רוטב טריאקי
כפית רוטב סויה
כוס סוכר חום
3 כפיות מיץ לימון
3 כפיות בצל קצוץ דק
1/4 כוס ויסקי ג'ק דניאלס
1 כפית אננס מרוסק (בבלנדר)
1/4 כפית פלפל אנגלי
לאוהבי החריף: 1/4 כפית פלפל צ'ילי גרוס

הכנה:

  • להפריד את ראש השום לשיניים לפזר מעט שמן זית מעל ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
  • לקרר ולהוציא מהשיניים את התוכן לצלוחית. מקבלים ממרח שום.
  • בסיר קטן שמים את המים, מיץ אננס, טריאקי, סויה וסוכר חום ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים ומבשלים על אש קטנה כ- 45 דקות, לא להרתיח, עד שמתקבל מרקם סירופי.
  • מקררים ושומרים במקרר. הרוטב נשמר זמן ארוך בקירור.

לשימוש עם בשרים על האש, מרטיבים את הבשר מדי פעם עם הרוטב. להגיש עם שניצלים מטוגנים כמטבל (אפשר לחמם מעט).

רוטב ג'ק דניאלס
רוטב ג'ק דניאלס


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL