מתכון לעוף בבירה וזיתים
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> מתכונים >> עוף בבירה וזיתים

עוף בבירה וזיתים

זהו מתכון עוף בבירה כל כך קל וטעים, תוספת בירה וזיתים יוצרת מתכון שמבוגרים וילדים יאהבו אותו.

צריך:
חלקי עוף כמספר הסועדים
1 בצל קצוץ לקוביות גסות
1 קופסא של שימורי זיתים ללא גלעינים שטופים במים
1 בקבוק בירה בהירה

פלפל שחור
חצי כפית כורכום

 

עוף בבירה וזיתים
הכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים את חלקי העוף עד להשחמה, מוסיפים את הזיתים, הבירה, הכורכום והפלפל שחור. מביאים לרתיחה,
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש קטנה. חשוב: לא להוסיף מלח! הזיתים עושים את עבודת המלח.

הגשה:
מגישים עם אורז לבן ומקשטים בפטרוזיליה (לבחירה)

מגישים עם:
בירה כמובן כמו: גולדסטאר, אסטריה דאם, אפס פילזנר
או יין לבן שרדונה: ברבדו שרדונה, יילוטייל שרדונה


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL