קציצות מנגולד עם גבינות ותפוחי אדמה
משקאות חריפים
                              מועדון  חברים     צור קשר
  0   מוצרים בסל  

לקופה

 
 
 
 

הרשמה לערוץ היוטיוב שלנו:
 
 
דף הבית >> מתכונים >> קציצות מנגולד

קציצות מנגולד

אני מאוד אוהבת את עלי המנגולד אך בדרך כלל אני מכינה מהם תבשיל עם בשר ולימון פרסי יבש. הפעם ניסיתי לעשות קציצות מנגולד שהצליחו מעל המשוער, המשפחה התלהבה ואני משתפת את המתכון.
הכמויות להלן מייצרות כ- 20 קציצות

צריך:
חבילת עלי מנגולד טריים
2 תפוחי אדמה מבושלים כ-10 דקות (שלא יהיו רכים מדי)
100-150 גר' גבינה בולגרית
100 גר' פרמזן
3 בצל ירוק קצוץ
קורט מוסקט
2 ביצים
כחצי כוס פירורי לחם
מלח ופלפל שחור

הכנה:
חולטים את עלי המנגולד במים רותחים עם מלח כ-5 דקות, מוציאים סוחטים טוב את המים וקוצצים טוב, מעבירים לקערה, מגרדים במגרדת לתוך הקערה את תפוחי האדמה והגבינה הבולגרית, מוסיפים את שאר החומרים מערבבים טוב טוב ומניחים בצד כחצי שעה.

מכינים קציצות ומטגנים עד שנהייה חום (כמו בתמונה).

מעולה לארוחות חלביות או עם אבטיח.

המלצת יין:
יין לבן קליל כדוגמת גריי פוקס שרדונה 

 קציצות מנגולד
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
  
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18! יש להציג ת.ז. בכל קניה

"אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!"
"אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת"





גבעתיים: 03-7316022
תל-אביב: 03-5445914


אתר מאובטח SSL